Beleggen voor je zaak

Je bent ondernemer en de zaken gaan goed. Je hebt inmiddels een mooi bedrijf opgebouwd en misschien zelfs wel werknemers in dienst. Of misschien wil je dat juist helemaal niet en vind je het prima zoals het nu gaat. Wellicht heb je wel ideeën over uitbreiding maar daarvoor zul je moeten investeren. Of vind je het een prettig idee om een buffer te hebben? Heb je wel eens nagedacht om te gaan beleggen voor je zaak?

Zakelijk beleggen

Naast privé beleggen kun je ook kiezen voor zakelijk beleggen. Blijvende overtollige liquide middelen is geld dat je niet direct nodig hebt voor je onderneming en waar je dus mee zou kunnen beleggen. Wil je zakelijk gaan beleggen? Zorg dan voor een goed beleggingsplan. Hiermee kun je je beleggingsdoel bepalen maar leg je bijvoorbeeld ook vast welk bedrag je uiteindelijk wilt opbouwen met je beleggingen.

Naast zakelijk beleggen kun je natuurlijk ook voor je pensioen beleggen. Alles over beleggen voor je pensioen kun je hier vinden.

alesia-kazantceva-E8dAbseeFLo-unsplash

Laten beleggen door Junior

Laten beleggen, ofwel beheerd beleggen, kan een optie zijn wanneer je zelf geen verstand hebt van beleggen of wanneer je niet voldoende tijd hebt. Je geld wordt in dat geval belegd door ons als vermogensbeheerder. 

Het voordeel is dat Junior de kennis en ervaring bezit en wij weten een goede afweging te maken tussen risico en rendement. Op basis van de financiële situatie van jouw bedrijf wordt in overeenstemming met jou het beleggingsprofiel vastgesteld. Je hoeft dus zelf niet bezig te zijn met je beleggingen en jij kunt je dus volledig blijven focussen op waar jij goed in bent: Je eigen zaak. 

Wil jij hier meer over weten?

Let op: beleggen brengt risico’s met zich mee. Beleg alleen met geld dat je kunt missen. Beleggingen kunnen namelijk meer, maar ook minder waard worden. 

Scroll naar top