Aan de slag!

Open een

rekening bij Junior

Leuk dat je wil gaan beleggen met Junior! Om een rekening te kunnen openen hebben wij een aantal gegevens en documenten van je nodig. Dit kost even tijd, maar is best eenvoudig. We lopen je graag door het proces!

Het registratie proces

Stap 1

In onze beveiligde omgeving maak je een account* aan. Hiermee kun je vervolgens inloggen op je Persoonlijk Dashboard.
*BELANGRIJK: Kies een username in kleine letters!

Stap 2

Op het Persoonlijk Dashboard vul je een aantal gegevens in:

  1. Je algemene NAW-gegevens en paspoort. In sommige gevallen vragen wij om een aantal specifieke documenten, zoals bijvoorbeeld een geboorteverklaring wanneer je wilt gaan beleggen voor een kind zonder paspoort.
  2. Een vragenlijst rondom je financiële positie, risico-bereidheid en ervaring met beleggen.
  3. Vanuit SaxoBank (waar de rekening zal geopend worden) volgen een aantal formele vragen over de herkomst van je vermogen.

Stap 3

Zodra alle gegevens zijn ingevuld, stellen wij de contracten op en sturen we je per mail een verzoek om de contracten digitaal te ondertekenen.

Stap 4

Nadat wij de digitale handtekening hebben ontvangen, sturen wij alles door naar BinckBank. Na goedkeuring door SaxoBank wordt vervolgens het rekeningnummer aangemaakt.

Stap 5

Op het aangemaakte rekeningnummer doe je vanuit een reeds bestaande eigen rekening een kleine verificatie-storting (dit mag € 0,01 zijn). Hiermee kan BinckBank de rekening vrijgeven en ontvang je een wachtwoord om in te loggen op de SaxoBank-omgeving.

Stap 6

Tenslotte voer je de initiële beleggingsstorting uit. Jouw rekening bij Junior is nu helemaal klaar voor gebruik en periodieke stortingen!

Kies hoe je wilt beleggen

junior-beleggen-prive-rekening

Individueel beleggen

junior-beleggen-samen-rekening

Gezamelijk beleggen

junior-beleggen-kind-rekening

Beleggen voor je (klein)kind

junior-beleggen-zakelijk-rekening

Onderneming/
Stichting

Vragen?
We helpen je graag!

Geen probleem we helpen je graag met alles waar je meer vragen over hebt! neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via chat, telefoon en email.

info@juniorbeleggen.nl

Start vandaag
nog met beleggen
voor morgen!

jb-stripe-hm-white
junior-beleggen-cta-1
junior-beleggen-cta-1

Junior Beleggen

Copyright © 2022 Junior Beleggen | Junior en Junior Beleggen zijn handelsnamen van Mercurius Vermogensbeheer B.V.

Mercurius Vermogensbeheer B.V. is gevestigd te Nassaulaan 19, 2514 JT Den Haag, geregistreerd in het handelsregister onder nr. 27302787 en bij de Autoriteit Financiële Markten.

 
Scroll naar top