BELEG NU 

VOOR ZIJN

HELDENDAAD

IN 2036

Wie zijn wij?

Junior en Junior Beleggen zijn handelsnamen van Mercurius Vermogensbeheer B.V.

Start direct

Martine Niermans (1976) en Koen Bender (1972) hebben Junior samen opgericht. Koen had, als vader van vier kinderen en oprichter van Mercurius Vermogensbeheer, al langer het idee om vermogensopbouw voor kinderen aan te gaan bieden. Een soort Zilvervlootrekening maar dan verbeterd. Zijn relaties vroegen om een vermogensopbouwrekening voor hun minderjarige kinderen en kleinkinderen.  

Martine, oprichtster van Q10 Consultancy en moeder van een zoon, heeft haar expertise op het gebied van klantbeleving vooral in de tech-industrie. Daarnaast heeft ze veel ervaring met start-ups en scale-ups, ervaring die perfect van pas komt bij de ambitie van Junior. 

Met Junior hebben we een nieuw innovatief bedrijf opgericht, dat vermogensopbouw voor kinderen mogelijk maakt. Een bedrijf dat onafhankelijk is en duurzaam laat beleggen voor de volgende generatie. Maar ook een bedrijf dat goed nadenkt over de producten die ze aanbiedt en er bijvoorbeeld een schenkingsdocument bij aanbiedt. Omdat we merken dat ouders en grootouders (en wijzelf als ouders) dat belangrijk vinden. En natuurlijk een bedrijf dat gebruik maakt van de modernste technieken om het vermogen van de kinderen op een slimme manier te laten groeien.

In de (nabije) toekomst bieden we bijvoorbeeld de mogelijkheid aan om je periodieke stortingen te verzekeren. Zodat de kapitaalopbouw voor je Junior ook doorgaat als je er zelf onverhoopt niet meer voor kan zorgen. Omdat je nooit weet hoe het leven loopt maar wel de toekomst van je kind wilt veilig stellen. En zo zullen we blijven innoveren, voor de kinderen van onze klanten (en die van onszelf).

En zo is Junior geboren. Uit twee ouders die dromen over een gezonde financiële start voor hun kinderen.

“Onze klanten geven ons het vertrouwen over de zorg van het vermogen van hun (klein)kinderen. Wij geven rust terug, de rust dat wij het vermogen met de juiste zorg omringen. Zo bouwen wij lange termijn relaties.”

Start direct met beleggen

Start direct