Binckbank – waar alle Junior relaties een rekening hebben – is onlangs overgenomen door Saxo bank. Saxo is een Deense bank opgericht in 1992. Alle beleggingen blijven exact hetzelfde doorlopen en de tarieven zijn ook ongewijzigd. Toch neemt de overname een aantal veranderingen met zich mee, lees hier wat de precieze gevolgen zijn.

Wat betekent dit voor jou?

Alle Junior relaties zijn nu in de transitie om van het Binck plantform naar Saxo overgezet te worden. Achter de schermen zijn we hier druk mee bezig en is het doel om onze relaties hier zo min mogelijk mee te belasten. Er zijn drie veranderingen voor alle Junior’s.

De eisen aan de dossiervorming worden strenger waardoor we meer informatie zullen vergaren over onze rekeninghouders. Dit probleem tackelen we door middel van Ockto. Hiermee ontvangen wij met vijf minuten van jouw tijd alle benodigde documenten en kan jij blijven genieten van de zomer. Lees hier meer over Ockto.

Vervolgens zal de Binck omgeving op de Junior website worden omgezet naar het Saxo platform waar voortaan de gegevens te vinden zijn over jouw dossier.

Ten slotte verandert je portefeuillenummer. Wat dit nummer zal worden, laten we zo spoedig mogelijk weten. Dit zal het nummer worden waarmee je in het portaal kunt inloggen.

Vol optimisme blijven we de Junior portefeuilles beheren en zijn we op koers om voor de lange termijn belegger mooie resultaten neer te zetten. Nu gaan we enkel verder met een andere depotbank.

Scroll naar top